У Києві був помічений рідкісний автомобіль McLaren, який здатний розігнатися до неймовірної швидкості.

Про це йдеться в публікації Instagram-аккаунта "vehicles.exclusive".

Користувачі відразу ж почали жартувати і придумувати легенду, як подібний суперкар з'явився в Україні. Хтось пише, що це стало можливо відразу ж після легалізації видобутку бурштину, яка дуже швидко дала свої плоди, так званий McLaren 600 LT “Burshtin Edition”.

Хтось просто здивований тим, що зйомка цього спорткара велася з автомобіля марки “Жигулі”. “Головне питання : ЯК ВІН НАЗДОГНАВ МАК?” - пише один із користувачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Коментарі, скріншоти: Instagram
Коментарі, скріншоти: Instagram

Відомо, що потужність 3,8-літрового V8 двигуна 600LT, присутнього в цьому автомобілі, становить 600 кінських сил. Мотор поєднується з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Максимальна швидкість моделі складає 328 кілометрів на годину. Розігнатися до 100 км/ч (60 миль/год) машина здатна за 2,8 секунди. При цьому вартість цього суперкара становить приблизно 260 тисяч доларів.

McLaren 600 LT більше не виробляються. З конвеєра заводу в британському Уокінгу в минулому році зійшов останній, тисячний екземпляр.

Нагадаємо, Ульяновський автозавод показав люксові позашляховики для мисливців.

Як повідомляв "Знай.ua", Toyota випустила позашляховик ексклюзивно для Північної Америки.

Знай.ua писав, що Ілон Маск пообіцяв допомогти своїм конкурентам, нові технології кожному бажаючому.