Цей родстер Lamborghini Centenario 2017 року, який в даний час продається в Канаді, є найбільш близьким до бэтмобилю, яким ви можете управляти на вулиці.

Читайте Знай Google News!

Lamborghini створив тільки 40 прикладів Centenario, рівномірно розподілених між версіями купе і родстера. Клієнти мали можливість модифікувати свої транспортні засоби практично будь-яким бажаним способом, і первісний власник цього автомобіля явно прагнув зробити Centenario, який виглядає більш підлим, ніж більшість.

Lamborghini Centenario Roadster, carscoops

Весь екстер'єр облицьований глянцевим вуглецевим волокном і обладнаний колесами з карбоновими спицями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всередині все дуже яскраво завдяки червоній алькантара на сидіннях, дверних панелях, приладової панелі, кермі і центральної консолі. Всередині також присутні чорні шкіряні акценти з контрастною червоною строчкою, алюмінієві педалі і суміш глянцю і матового карбону, а погляд на одометр показує, що у машини всього 594 км (369 миль) пройденої дистанції.

Centenario Roadster оснащений 6,5-літровим V12 без наддуву з потужністю 759 л. с. і обертовим моментом 507 фунт-фут (690 Нм). Отже, він може розігнатися до 100 км/год всього за 2,8 секунди і досягти максимальної швидкості 217 миль в годину (350 км/год).

Цей приклад продається в Grand Touring Automobiles в Вогане, Онтаріо, Канада, з запитуваної ціною 3,7 млн. доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.