Після декількох місяців чуток і спекуляцій Google Pixel 4a нарешті став офіційним. Як і очікувалося, в цьому році ми не отримаємо версію XL, доступний Pixel поставляється лише з одним розміром 5,81 ".

Апарат оснащений чіпсетом Snapdragon 730G в поєднанні з 128 ГБ вбудованої пам'яті і 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. Немає ні версій з додатковим сховищем, ні карти microSD, так що доведеться задовольнятися цим сховищем.

5,81-дюймова OLED-панель має дозвіл 1080 x 2340 пікселів з високим співвідношенням сторін 19,5: 9. У верхньому лівому кутку екрана також є отвір для 8-мегапіксельною фронтальною камерою. З дисплеєм такого розміру Pixel 4a легко приверне користувачів, які шукають щось доступність і компактність.

На задній панелі знаходиться один 12.2 MP 1 / 2.55 "сенсор з великими 1,4 мкм пікселями і оптикою f/1.7, яка підтримує всі функції Pixel 4, такі як нічна зйомка, портретний режим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Google Pixel 4a встановлений досить невеликий акумулятор ємністю 3140 маг, який можна заряджати за стандартом Power Delivery 2.0 до 18 Вт. Також важливо відзначити, що 3,5-мм аудіороз'єм все ще на борту.

Телефон доступний для попереднього замовлення в США за ціною 349 доларів, а фактичні продажі почнуться 20 серпня.

Вартість телефону у Великобританії складе 349 фунтів стерлінгів, а в Німеччині - 340 євро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.