З появою чуток і тизерів про запуск Microsoft Surface Duo від Microsoft, він став ще ближче до реальності. Новий пристрій на базі Android було вперше помічено FCC і, як очікується, буде випущено через кілька тижнів.

Surface Duo нещодавно отримав сертифікати FCC і Bluetooth SIG. І за останній місяць група керівників Microsoft поділилася фотографіями телефонів Surface Duo в реальних умовах в соціальних мережах.

Хоча ми поки не маємо ні найменшого уявлення про те, якими будуть апаратні характеристики та особливості пристрою, деякі відомості про пристрій вказують на те, що вона поставляється з процесором Qualcomm Snapdragon 855, який використовувався в Samsung Galaxy Fold за 2000 доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Surface Duo поставляється з 6 ГБ оперативної пам'яті і може зберігати від 64 до 256 ГБ. Він також має 11-мегапіксельні камери і 5,6-дюймовий AMOLED-дисплей з двома екранами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.