Чоловічий 11 містить досить мало змін у тому, як відтворення мультимедіа обробляється користувачем. Перша тестова збірка показала суперечливий хід переміщення повідомлення музичного програвача на панель “Швидкі налаштування”. Beta 1 зробила цю функцію доступною, а Beta 2 включила її за замовчуванням.

Музика без обкладинок в ANdroid 11, gizchina

Крім того, є засоби управління мультимедіа, які дозволяють легко перемикати пристрій виводу для аудіо і відео, навіть дозволяючи телефону запам'ятати до 5 попередніх сеансів мультимедіа при перезавантаженні. Тепер з'явилася інформація, що Google може включити ще одна зміна в Android 11, виключивши можливість попереднього перегляду обкладинок альбомів на всьому екрані блокування. Це зміна точно розчарує користувачів, так як деякі з обкладинок альбомів нехай і марні, але дивують своєю красою і хитромудрістю.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Всякий раз, коли на ваших пристроях відтворюється музика на попередніх версіях Android, обкладинка альбому з музики розтягується по всьому екрану блокування. Android навіть 10 застосував невеликий ефект розмиття до обкладинці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.