Apple зазвичай представляє нову серію смартфонів у вересні кожного року. Однак цього року все має бути інакше. Зрештою, COVID-19 сильно порушив ланцюжок виробництва і поставок компанії. Нещодавно компанія підтвердила, що нова серія iPhone 12 в третьому кварталі цього року. Замість випуску нових телефонів у вересні компанія представить нові телефони в жовтні. Тепер у новому звіті говориться, що ці телефони будуть випущені в два етапи.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Згідно Digitimes, випуск нових смартфонів буде розділений на два етапи. На першому етапі будуть представлені два 6,1-дюймових iPhone, а на другому - 6,7-дюймовий і 5,4-дюймовий члени сімейства. Хоча у звіті вказується ця “двохвилева” стратегія, в ньому не вказано, коли саме це станеться. За словами людей, знайомих з проблемами ланцюжка поставок, виробництво друкованих плат досягне піку на 2-4 тижні пізніше, ніж зазвичай. Так що, зрештою, схоже, що всі нові чотири айфона побачать ближче до кінця жовтня.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.