Сьогодні Google поділився детальним графіком закриття Google Play Music. Доступ буде припинено у вересні для користувачів у Новій Зеландії та Південній Африці, а для користувачів у всіх інших регіонах - у жовтні. У грудні служба повністю відключиться, після чого ви не зможете перенести свій контент. Крім того, починаючи з кінця цього місяця Google більше не буде приймати покупки музики в своєму магазині Play.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Google хоче і далі просувати YouTube Music в повному розпалі в якості заміни. Всього кілька місяців тому він почав дозволяти користувачам Google Play Music переносити практично всі аспекти своїх бібліотек в новий сервіс, включаючи списки відтворення, виконавців, альбоми, пісні, придбаний контент, рекомендації та завантаження. Перенести весь цей контент так само просто, як відкрити додаток YouTube Music в перший раз, так що у користувачів особливих проблем виникнути не повинно.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.