В Укравтодорі назвали несподівану причину високої аварійності: чиновники вважають, що нібито виною всьому занадто хороші дороги. Про це повідомляє Telegram-канал"Україна Online".

ДТП у Криму, фото Telegram
ДТП у Криму, фото Telegram

На думку Укравтодору:" на радощах від поїздки по нових дорогах водії часто забувають про те, що існують чіткі обмеження швидкості, а на високій швидкості можливості маневрування зменшуються в рази", — йдеться у висновку дорожнього відомства. Однак, обмеження швидкості працюють для всіх, а камери швидкості постійно карають порушників.

ДТП у Криму, фото Telegram
ДТП у Криму, фото Telegram

Правда, існує величезна кількість аспектів, які впливають на кількість аварій. Наприклад, недосвідченість водія, або доступність автомобілів, в тому числі і "євробляхи", які не так вже й шкода розбити. До того ж, аномальна спека діє на стан автомобілів не кращим способом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.