Продажі моделей iPhone завжди були предметом розмов, так як початківці користувачі завжди хочуть знати найпопулярніший iPhone, перш ніж вирішать купити його. Щороку Apple випускає ряд моделей iPhone, орієнтованих на різні сегменти покупців смартфонів. Однак в цьому році Apple випустила 4 моделі, які зробили рівняння більш цікавими в плані конкуренції один з одним.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Порівняно недорогий iPhone 11 став найбільш продаваним iPhone у другому кварталі, що закінчився в червні 2020 року. Згідно з останнім звітом CIRP, на iPhone 11 у другому кварталі 2020 року довелося більше однієї третини від загального обсягу продажів iPhone.

З іншого боку, сукупні продажі iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max перевершили очікування ринку, незважаючи на непомірні ціни. Починаючи з 999 доларів США, обидві ці моделі склали трохи більше 30% від загального обсягу продажів iPhone у другому кварталі 2020 року.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Однак, експерти прогнозують, що продажі нових iPhone впадуть на 30%, а причиною тому буде заборона використання WeChat на смартфонах. Якщо додаток приберуть з App Store, китайські користувачі не зможуть спілкуватися в популярному месенджері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.