Схоже, що інша велика американська компанія, Twitter, могла б скласти конкуренцію Microsoft за придбання TikTok. За чутками, соціальна мережа планує злиття, а не повну покупку китайського додатка. Зрозуміло, що Twitter ніколи не зможе знайти 50 мільярдів доларів тільки на покупку нового додатка. Але відразу виникає питання: чи зможе Twitter зберегти популярність TikTok або він повторить долю Vine?

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

TikTok намагається уникнути наслідків наказу президента Дональда Трампа, який 20 вересня позбавить ByteDance, що володіє популярним додатком, можливості працювати в Сполучених Штатах, фактично зруйнувавши її діяльність на американському ринку.

Саме з цієї причини велися переговори з Twitter. За даними The Wall Street Journal, з Twitter ведуться попередні переговори про потенційні злиття з TikTok. Вартість угоди невідома. Ми не знаємо і про умови злиття.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Багато видань пишуть, що Twitter-кращий варіант для TikTok в порівнянні з пропозицією від Microsoft. Зусилля з придбання Twitter вимагатимуть зовнішньої допомоги, щоб відповідати передбачуваній вартості пропозиції Microsoft, яка перевищує ринкову капіталізацію Twitter в 29 мільярдів доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.