TikTok, очевидно, подає федеральний позов проти адміністрації Трампа вже у вівторок (11 серпня 2020 року). Позов виник після того, як президент США Дональд Трамп видав указ про заборону програми для обміну короткими відео в США.

Позов подано до Окружного суду США Південного округу Каліфорнії, де базується американська діяльність TikTok. Про це повідомила близька до справи людина, про що повідомили американські ЗМІ і South China Morning Post. Як повідомляється, TikTok буде стверджувати, що дії президента "неконституційні, тому що вони не давали компанії шанс відреагувати, і що виправдання наказу урядом США з міркувань національної безпеки безпідставно".

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Платформа соціальних мереж, що належить ByteDance, висловила своє здивування в п'ятницю в блозі і шукає всі можливі варіанти на даний момент, включаючи звернення до судів США. Цікаво, що, згідно з попереднім звітом, також велися переговори про можливе злиття Twitter і TikTok. Хоча до цих пір незрозуміло, чи дійсно Twitter буде укладати угоду з придбання американських підприємств TikTok.

Трамп нещодавно також підписав розпорядження, що забороняє резидентам і компаніям США вести справи з додатком WeChat, TikTok і Tencent Holding. Всі останні кроки були спрямовані на активізацію кроків та кампанію проти Китаю безпосередньо перед виборами в листопаді 2020 року. Однак це також засмутить мільйони американських користувачів TikTok, особливо тих, хто побудував кар'єру на платформі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.