Водій і пасажир BMW 7-ї серії були заарештовані після погоні від поліції.

Під час погоні BMW досяг швидкості понад 100 миль на годину (160 км/год) на південному шосе 5. Незабаром поліція відсторонилася і перейшла в режим відстеження, а вертоліт ЗМІ стежив за автомобілем.

У якийсь момент водій і пасажир могли подумати, що вони втекли, оскільки їх можна було побачити їдуть на граничній швидкості разом з іншими автомобілістами. У районі Бербанку чоловік-пасажир і жінка-водій помінялися місцями. Потім була помічена жінка, яка, мабуть, фотографувала вертоліт, що слідував за ними.

Проїжджаючи через Бербанк і район Північного Голлівуду, водій чорного BMW 7-ї серії звернув вправо і врізався в ряд припаркованих автомобілів. Автомобіль перекинувся на дах, але це не зупинило чоловіків і жінок, які потім втекли з місця події. На жаль для них, медіа-вертоліт ABC7, вертоліт LAPD і наземний підрозділ LAPD стежили за ними і швидко їх спіймали.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.