Instagram тестує новий режим камери, завдяки якому з'явиться можливість робити в додатку професійні знімки. Звичайно, якість фото здебільшого залежить від можливостей датчика камери, але програмна обробка ніколи не була зайвою.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Режим, власне, так і називається Pro. Користувач Twitter Алессандро Палуцци (Alessandro Paluzzi) показав на відео, як працюють нові опції. По суті, в Instagram впровадили цілий пакет інструментів для професійних фотографів. Користувач може налаштовувати швидкість затвора, ISO, діафрагму, збільшення і колірний баланс знімка. Досить зручна практика, особливо якщо врахувати, що цей сервіс дозволяє заробляти величезні гроші на фото і будувати повноцінну кар'єру.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Поки Pro-режим доступний тільки в бета-версії програми Instagram для обмеженого числа користувачів. Коли опція з'явиться у фінальній версії Програми, поки неясно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.