генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь, відповідаючи на питання про їх наступний захід, заявив, що нова модель Mi Mix не надійде в продаж в 2020 році. Також не очікується, що Mi Mix Alpha надійде в продаж.

Читайте Знай в Google News!

Mi Mix Alpha, gizchina

Одним з продуктів, який дозволив Xiaomi досягти цього успіху, незважаючи на те, що компанія існує всього 10 років, була серія смартфонів Mi Mix у верхньому сегменті.

Перша модель Mi Mix перемістила передню камеру на лицьову панель під екраном, прибравши верхню лицьову панель і проклавши шлях для екранів на всю лицьову панель. У Mi Mix 2 з'явився аналогічний дизайн з більш високим співвідношенням екрану/корпусу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Замість того, щоб представити нову модель Mi Mix 4 після Mi Mix 3, Xiaomi показала експериментальний, але цікавий телефон під назвою Mi Mix Alpha. Було заявлено, що цей телефон, представлений в минулому році, буде доступний для продажу, хоча і в обмеженій кількості, але Xiaomi відмовилася від цього плану.

Враховуючи, що серія Mi Mix є однією з найуспішніших серій Xiaomi, ми можемо сказати, що шанувальники очікують появи нової моделі Mi Mix - це нормально. Однак особливо важкі умови роботи, викликані пандемією коронавірусу, могли унеможливити розробку нового експериментального телефону на такому рівні, який можна продемонструвати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.