Motorola - один з небагатьох виробників, які роблять складні Смартфони готовими до покупки споживачам. Тепер очікується, що компанія випустить продовження Moto RAZR 2019 року. З'ясувалося, що запрошення на запуск 9 вересня вже були відправлені, а компанія хоче представити смартфон Moto RAZR 2.

Згідно з раніше витікаючими зображеннями, RAZR другого покоління має більш округлі краї, ніж попереднє покоління. Крім того, передня частина корпусу зроблена зі срібла, що узгоджується з раніше опублікованою інформацією. Схоже, що інші елементи дизайну залишилися без змін або змінилися незначно.

RAZR 2, motorola

Цікаво, що до цього був патент, який показує, що смартфон буде мати складаний дисплей і матиме чутливі сторони до дотиків користувача. Відповідно до того, що описано в патенті; бічна сенсорна смуга буде складатися з декількох датчиків, здатних виконувати 20 різних функцій. У листуванні з розпізнаванням 20 різних жестів. Ми маємо на увазі, що закруглені краї не повинні працювати самі по собі. У них буде певна функція.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Motorola RAZR 2 буде поставлятися з чіпсетом Snapdragon 765g; в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої пам'яті. Очікується, що сам пристрій буде оснащений 6,2-дюймовим гнучким внутрішнім дисплеєм P-OLED, в той час як зовнішній додатковий екран, як кажуть, отримає збільшення до 2,7 дюйма. Очікується, що Motorola також модернізує камери RAZR з 48-мегапіксельним датчиком на задній панелі і 20-мегапіксельним Селфі-шутером спереду, яку розмістять в отворі.

Про ціни поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.