У жовтні минулого року Microsoft представила складний смартфон Microsoft Surface Duo. Концепція трохи відрізнялася від того, до чого ми звикли з Galaxy Fold і Huawei Mate X. замість дійсно складного дисплея Surface Duos пропонує два окремих дисплея, які складаються за допомогою шарніра. Microsoft вирішила показати його на кілька місяців раніше початкового графіка. Зрештою, до свят цього року Surface Duos може стати трохи застарілим і не таким привабливим для покупців. За заявою компанії, пристрій надійде в продаж з 10 вересня. Тим не менш, ті, хто хоче бути першими, вже можуть замовити собі новинку.

Surface Duo, gizchina
Surface Duo, gizchina

Microsoft Surface Duo поставляється в двох варіантах з 128 ГБ і 256 ГБ пам'яті. Ці варіанти коштують відповідно 1399 і 1499 доларів. Зацікавлені покупці вже можуть попередньо замовити комплект складного телефону через Microsoft Store. Компанія пропонує розблокований варіант, але ви також можете отримати SIM-карту AT&T під час оформлення замовлення. Цікаво, що Best Buy пропонує пристрій на 128 ГБ в розстрочку 24 рази по 58,34 долара щомісяця.

Surface Duo
Surface Duo

Під капотом телефон може похвалитися Snapdragon 855 SoC, так, навіть не Snapdragon 855 Plus. Microsoft Surface Duos пройшов довгий процес розробки, і Microsoft не змогла змінити процесор всередині нього, навіть коли у нас є кращі пропозиції, такі як Snapdragon 865 або 865+. Багатозадачність забезпечується 6 ГБ оперативної пам'яті. Він працює під управлінням Android 10 прямо з коробки і оснащений двома ідентичними 5,6-дюймовими OLED-дисплеями з роздільною здатністю Full HD +. Він також має одну 11-мегапіксельну камеру для фотографій і відеозапису. Телефон живиться від акумулятора ємністю 3577 маг. Ми вважаємо, що цей акумулятор забезпечить посередній час автономної роботи. Зрештою, він повинен живити два дисплеї. Батарея заряджається через порт USB-C з підтримкою швидкої зарядки до 18 Вт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.