Оскільки напруженість між США і Китаєм зростає, компанії, що ведуть бізнес в обох країнах, проявляють обережність. Загальновідомо, що американський уряд робить все можливе, щоб знищити Huawei. Поки всі зусилля Штатів виявилися марними. Якщо китайський уряд піде тим самим шляхом, Apple стане козлом відпущення. На даний момент китайський уряд не зупиняє діяльність Apple. Це також не зупиняє продажі пристроїв Apple в Китаї. Однак велике питання в тому, чи залишиться ситуація такою?

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

З цією метою Apple робить величезний внесок у Китай. Компанія відвертається від політики. Це дає китайському уряду причини залишити роботу компанії як є. Сьогодні Apple оголосила про свої внески до Китаю з травня 2019 року по квітень 2020 року. Компанія пожертвувала близько 50 мільйонів юанів (7,2 мільйона доларів) на боротьбу з коронавірусом в Китаї.

Згідно зі звітом, станом на кінець 2019 року у Apple 9 заводів і 70 філій в континентальному Китаї. Крім того, у нього також є 52 роздрібні магазини. Пожертвування Apple в розмірі 50 мільйонів юанів (7,2 мільйона доларів) було відправлено китайському фонду боротьби з бідністю. Цей фонд призначений для екстреної боротьби з коронавірусом і відновлення економіки після пандемії.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Apple також доклала руку до досягнення мети захисту навколишнього середовища Китаю. З 2015 року загальний вуглецевий слід Apple знизився майже на 35%. Тепер компанія прагне досягти повної вуглецевої нейтральності до 2030 року. Компанія співпрацює з постачальниками, щоб знизити споживання енергії при виробництві продукції. Крім того, в 2019 році щорічні викиди вуглецю Apple зменшилися приблизно на 779000 тонн. Більше 70 постачальників тепер використовують 100% відновлювану електроенергію для виробництва продуктів Apple.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.