Авторитетний Інсайдер Джон Проссер опублікував ймовірний графік анонсів мобільних пристроїв Apple. Звичайно ж, без змін і несподіваних рішень не обійшлося - користувачам доведеться чекати вихід пристроїв, адже вони з'являться далеко не в один день.

Читайте Знай в Google News!

Ось детальний список з датами:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

  • Apple Watch Series 6-анонс прес-релізом після 7 вересня

  • Нові iPad-анонс прес-релізом після 7 вересня

  • Презентація iPhone-тиждень з 12 жовтня

  • iPhone 12 / 12 Max-старт попередніх замовлень в день презентації, продажу після 19 жовтня

  • iPhone 12 Pro / 12 Pro Max — продажі почнуться в листопаді без певної дати

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Що стосується iOS 14, ОС може з'явитися вже у вересні, так як користувачам немає сенсу чекати виходу iPhone 12, якщо його покажуть через місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.