Huawei переживає важкі часи з американським урядом. Компанія вже стикається з численними заборонами з боку уряду США, який вже підриває її бізнес з виробництва смартфонів. Компанія не зможе запустити чергову флагманську серію смартфонів після Mate 40. Незважаючи на заборону США, компанія як і раніше залишається найбільшим брендом смартфонів у світі.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з недавнім звітом, Міністерство торгівлі і далі посилить обмеження на доступ Huawei до американських технологій. Офіційний сайт Міністерства торгівлі показує, що він розширює свої правила для прямих іноземних товарів. Нові правила ще більше не дозволять Huawei обходити закони США. Якщо в чіпі є хоч один біт американської технології, Huawei не зможе його використовувати.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

У цю заборону Міністерство торгівлі США додало кілька нових правил. Наприклад, продукти, засновані на американському програмному забезпеченні і технологіях, не можуть бути використані для виробництва або розробки будь-яких деталей, компонентів або обладнання, вироблених, закуплених або замовлених будь-якої дочірньою компанією Huawei. Крім того, правила також забороняють Huawei брати участь у пов'язаних транзакціях. Компанія не може брати участь в якості "покупця", "проміжного одержувача", "кінцевого одержувача"або" кінцевого користувача".

Популярні новини зараз
Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.