Останній Galaxy Note 20 Ultra від Samsung пройшов випробування Заком Нельсоном на міцність. В ході оцінки телефон проходить кілька категорій випробувань для визначення його міцності, включаючи тести на подряпини, вигин і опіки.

Читайте Знай в Google News!

Тест з використанням шкали твердості Мооса показує, що пристрій почав отримувати подряпини на рівні 6 з більш глибокими канавками на рівні 7. Це тому, що Victu все ще скляний, але більш міцний.

Світлодіодний екран не відновився після тесту на прожиг, в результаті чого частина дисплея була назавжди пошкоджена. Дисплей все ще працює нормально, і навіть з подряпинами датчик відбитків пальців під екраном все ще працює чудово.

Крім того, телефон непогано витримує випробування на вигин, не пошкоджуючи його при додатку тиску. Тест на довговічність також дав нам можливість поглянути на стилус S Pen та інші компоненти, забиті всередині корпусу, включаючи крихітну літій-титанатну (LTO) батарею вгорі і зарядну котушку біля кінчика пера.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.