З'явилися нові чутки про те, що PS5 "бореться з іграми 4K", що призводить до так званого "підробленого 4k".

AestheticGamer-ймовірно, найбільш відомий своїми попередніми витоками інформації про Resident Evil 8-розповів про PS5 в серії твітів. "[...] Я чув від інших розробників, що PS5 бореться, зокрема, з іграми 4k, тому Ви побачите багато підроблених 4k. це не має значення для деяких, але будьте готові до цього теж. Xbox X не має такої ж проблеми".

Окремо Джефф Грабб з VentureBeat припустив, що у розробників можуть виникнути проблеми при роботі з певним елементом обладнання PS5 - технологією SmartShift, яку Sony застосувала для своєї консолі наступного покоління.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Грабб висловив стурбованість з приводу останнього випуску подкасту Basement Radio Arcade. “[...] Я не Розробник, але ця технологія SmartShift, я думаю, викликає занепокоєння. Вона робить те, що переміщує потужність між ЦП і ДП, і розробникам дійсно не доводилося про це турбуватися, особливо на консолях. але це було в минулому."

Поки консолі не будуть повністю протестовані, здається, немає сенсу турбуватися про чутки про продуктивність, які не містять багато деталей про конкретні ігри.

На папері характеристики Xbox Series X, схоже, випереджають PS5. Але як завжди: остерігайтеся чуток наступного покоління напередодні виходу консолей в кінці цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok - додаток хочуть заблокувати на території США. Правда, якщо ймовірність, що версію США додатки можуть купити такі компанії як Microsoft і Twitter.

Як повідомляв Знай.uа, популярний месенджер Telegram обзавівся відеодзвінками. Тепер користувачі можуть дзвонити безкоштовно всім користувачам, у яких включена ця функція. Тепер месенджер може змагатися нарівні з Viber і WhatsApp.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei припиняє підтримку смартфонів на Android. Відзначити. що з 14 агуста компанії заборонено оновлювати Android, так що смартфони не отримають ніяких оновлень, в тому числі і поліпшення безпеки.