Google планує закрити функції свого додатка для відеодзвінків Google Duo і змушувати користувачів здійснювати відеодзвінки тільки через Google Meet. З моменту запуску програми для відеодзвінків Duo воно стало популярним серед користувачів. У зв'язку з поточною ситуацією попит на високоякісні додатки для відеодзвінків сильно виріс, Duo надає користувачам зручне обслуговування. До теперішнього часу Програми Duo і Meet працюють одночасно.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Хав'єр Солтеро, новий керівник відділу комунікаційних послуг Google, не знайшов причин підтримувати обидва додатки. Він хоче видалити додаток Google Duo і запустити лише Google Meet. Солтеро бере на себе ініціативу щодо включення в Meet деяких функцій Duo, таких як зв'язок з користувачами для відеодзвінка за номером телефону, наскрізне шифрування і 3D-ефекти.

Для задоволення користувачів Google вже змінив деякі функції в додатку Meet. Тепер додаток безкоштовно для всіх типів користувачів. Завдяки цій можливості додаток стало більш зручним в умовах пандемії. Близько трьох мільйонів користувачів щодня користуються можливістю відеозв'язку через додаток Meet.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.