Американський виробничий гігант Apple випустив зарядний пристрій потужністю 30 Вт з номером моделі MR2A2LL/A. однак несподівано цей зарядний пристрій зняли з продажів. Потім компанія випустила новий адаптер живлення USB-C потужністю 30 Вт з номером моделі MY1W2AM / A. однак, на перший погляд, між цими зарядними пристроями немає ніякої різниці. Якщо немає різниці, навіщо тоді перевипускати гаджет?

Читайте Знай в Google News!

Що ж, насправді між двома зарядними пристроями є невелика різниця. Згідно з недавнім порівняльним звітом, нова версія (MY1W2AM/A) сумісна з великою кількістю пристроїв. Згідно зі звітом, істотної різниці між новими і старими зарядними пристроями Apple на 30 Вт немає. Нова модель трохи товщі Старої.

Apple, gizchina

Різниця в тому, що Сумісність нового USB 30 Вт USB була покращена. Повідомляється, що новий зарядний пристрій Apple на 30 Вт може працювати з більшістю популярних пристроїв. Адаптер живлення Apple USB - C потужністю 30 Вт забезпечує швидку і ефективну зарядку вдома, в офісі або в дорозі. Адаптер живлення сумісний з будь-яким пристроєм з інтерфейсом USB-C, але Apple рекомендує використовувати його в парі з 13-дюймовим MacBook Air з дисплеєм Retina для оптимальної зарядки. Ви також можете з'єднати його з деякими моделями iPhone і iPad Pro, щоб скористатися функцією швидкої зарядки.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумний сміттєвий бак. Що стосується функціоналу, він вміє відкриватися при наближенні людини, упаковувати сміттєвий пакет і встановлюватися новий, відразу ж після вилучення старого.

Як повідомляв Знай.uа, прошивка MIUI 11 практично ідентична iOS. Один з художників вирішив зробити прошивку від Xiaomi максимально схожою з творінням яблучної корпорації. Судячи з фото, у нього це вийшло.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі почали продавати iPhone з Fortnite на борту. Повідомляється, що Apple видалила гру з магазину додатків, так що пограти з пристроїв не вийде.