З тих пір, як був анонсований консольний інтерфейс Xbox Series X від Microsoft, з'явилася деяка інформація і з боку Sony PS5. Сьогодні на Reddit стався витік інформації про користувальницький інтерфейс PS5. Повідомляється, що інсайдером є художник, який працює з Activision над останнім проектом Call of Duty. Як і очікувалося, вміст був швидко видалений Reddit за "заборонений вміст". Однак цього не сталося, поки технічні фахівці не отримали знімок екрана з витоком.

Читайте Знай в Google News!

SONY PS5, gizchina

Дивлячись на витік, помітної різниці між призначеним для користувача інтерфейсом Sony PS5 і PS4 не буде. Однак тепер панель гри / програми буде внизу екрану. Він також матиме можливість "заглядати при наведенні курсору". Ця функція допоможе користувачам побачити, у що грають їхні друзі.

Система тем досить обширна. Відповідно до витоку, користувачі можуть відтворювати звуки через контролер DualSense. Однак Sony намагається перестрахуватися з дизайном інтерфейсу користувача. Згідно з витоком, у Sony є до п'яти дизайнів, і всі п'ять в даний час знаходяться в розробці. Компанія робить це для того, щоб остаточний дизайн інтерфейсу користувача залишався під замком до його запуску. Крім того, в інтерфейсі користувача є кілька дійсно нових вкладок. Є такі вкладки, як PSPlus, PSNow, Alerts (Заміна повідомлень), Friends, Party, Forum, Profile, Settings, Power Off і інші. Однак у цій версії немає вкладки "Новини".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.