Ряд компаній працюють над електричними пікапами, і Worksport розробила для них інноваційний тент.

Читайте Знай в Google News!

Обладнаний сонячними батареями, накриття закриває кузов вантажівки і вбирає сонячні промені.

Батареї можуть зберігати до 2 кіловат електроенергії, і буде так званий" відривний " блок, який можна знімати для забезпечення енергією робочих ділянок або інших місць, де потрібна електрика.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хоча це досить цікаво, генеральний директор Стівен Россі сказав, що система TerraVis "розробляється, серед іншого, для забезпечення значущого джерела енергії для нової хвилі електричних вантажівок". Зокрема, компанія заявляє, що система повинна забезпечувати 25-30% заряду, необхідного середньостатистичному пасажиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Android 11 вводить нові обмеження для користувач. Повідомляється, що тепер при виборі, яким додатком зробити фото, Android 11 буде перенаправляти на програму самого Android, а не додатків, які користувач скачав з Google Play.

Як повідомляв Знай.uа, компанія BlackBerry анонсувала вихід нового смартфона. Повідомляється, що смартфон з'явиться вже в 2021 році, і він отримає ту ж механічну клавіатуру, яка була на більшості смартфонів компанії.

Також Знай.uа повідомляв, пікап Tesla CyberTruck помітили на вулиці. Правда, це точна копія електрокара, але виглядає він переконливо. ДО РЕЧІ, нутрощі авто теж скопіювали, включаючи інтер'єр.