Porsche 911 Targa 1997 року може стати вашим, якщо у вас під рукою буде дрібниця на суму 99 000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

У цієї конкретної моделі 993-го покоління накату всього 7 008 миль (11 278 км), і, за словами продавця, про неї дуже добре дбали. У лістингу eBay відзначається, що автомобіль обслуговувався на Park Place Porsche кожні 2-3 роки і ніколи не вимагав фарбувальних робіт. Продавець додає, що машину продає, тому що він рідко її водить.

1997 Porsche 911 Targa, carscoops

Фотографії показують, що 911 Targa дійсно виглядає чудово. Фарба здається бездоганною, а інтер'єр також виглядає доглянутим. Зокрема, шкіряні сидіння не мають ознак зносу, крім деяких складок, а килим також виглядає без будь-яких значних потертостей.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Потужність виходить від 3,6-літрового безнаддувного шестициліндрового двигуна в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Виробництво 993 Targa було досить обмеженим, і зрозуміло, що в 1997 модельному році для ринків США і Канади було вироблено всього 567 екземплярів.

1997 Porsche 911 Targa, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.