Привітайтеся з My First Model Y, іграшкою для катання, яка може перетворити дітей на майбутніх прихильників Tesla.

Читайте Знай в Google News!

Це перша модель Tesla для найменших водіїв, створена Radio Flyer, творцем культового маленького червоного вагончика, і розроблена у співпраці з Tesla Design Studio. Іграшка, розроблена для дітей у віці від півтора до чотирьох років, пропонує "справжній досвід Tesla", точно копіюючи дизайн моделі Y від Tesla в натуральну величину.

Tesla Model Y, carscoops

Іграшка для катання на велосипеді довжиною 26,57 дюйма (675 мм) і важким двигуном вагою 8,38 фунта (3,8 кг) оснащена гудком, ергономічним сидінням, чорними індукційними колесами з гумовою різьбою на рукоятці і робочим рульовим управлінням. Однак, на відміну від справжнього, у нього немає електричного двигуна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Майте на увазі, що це не перший продукт Tesla, який пропонує Radio Flyer. У 2016 році виробник іграшок випустив Tesla Model S для дітей від Radio Flyer, настроювану коляску для дітей у віці від 3 до 8 років, в якій використовується технологія літій-іонних акумуляторів.

За іграшковий автомобіль компанія попросить всього лише 100 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.