Хоча поточна космічна програма США зовсім не схожа на кілька десятиліть тому, дизайнер Олександр Імнадзе Балдіні намалював фургон для перекидання астронавтів своєї мрії, або Astrovan, який може використовуватися НАСА в майбутньому.

Читайте Знай в Google News!

На піку національної космічної програми НАСА використовувало спеціальний фургон для перевезення астронавтів з будівлі операцій і каси на стартовий майданчик перед польотом. Натхненний цим фургоном, Бальдіні створив сучасний фургон, який, безумовно, виглядає відповідним чином.

Appropriate NASA Astronaut Transport Study, carscoops

Можливо, перше, що вас вразить в автомобілі, - це його розміри. Маючи шість осей, він неймовірно довгий і пропонує космонавтам більш ніж достатньо місця

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Наприклад, спереду у нього тонке Вітрове скло і три світлодіодні смуги, що виконують роль фар. У нього також немає традиційних дверей, а замість цього є один великий люк збоку, який призначений для полегшення входу і виходу. У задній частині знаходиться велике вікно зі світлодіодною стрічкою навколо нього і додаткова горизонтальна Світлодіодна смуга.

Appropriate NASA Astronaut Transport Study, carscoops

На жаль, ми навряд чи коли-небудь побачимо новий Astrovan, який виглядав би так. Фактично, останній Astrovan був представлений тільки в жовтні минулого року компаніями Boeing і Airstream. Він заснований на Mercedes-Benz Sprinter і сильно відрізняється від модифікованих автобудинків, які використовувалися в 1960-х, 70-х і 80-х роках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.