Незабаром після того, як ми побачили Tesla Cybertruck, який виглядав так само добре, як і справжній, ще один автомобіль "Tesla" рано ожив завдяки ентузіасту електромобілів.

Читайте Знай в Google News!

Rich з каналу YouTube Rich Rebuilds має багатий досвід модифікації та налаштування Teslas. Нещодавно у нього виникла ідея взяти повністю електричний Cyberquad, анонсований автовиробником в минулому році, і втілити його в життя. Знаючи Tesla, справжній Cyberquad, ймовірно, не запуститься протягом деякого часу, так що поки він не запуститься, це найкращий варіант.

Tesla Cyberquad, представлений автовиробником минулого року, був заснований на Yamaha Raptor 700R. маючи ці знання, річ пішов на Facebook Marketplace і купив використаний Raptor, отримавши ідеальну основу для свого проекту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Наступним кроком був пошук відповідного електродвигуна і акумуляторної батареї. Зрештою річ зумів знайти відповідний електричний мотоцикл за 3000 доларів і купив його. З цього моменту можна було почати заміну електродвигуна.

Вставити велику акумуляторну батарею і електродвигун в квадроцикл виявилося досить складно, і річ в кінцевому підсумку вирішив розмістити акумулятор на місці двигуна, а електродвигун в задній частині. Це нестандартна установка, але, судячи з усього, працює. Потім квадроцикл оснастили гострими алюмінієвими панелями, які виглядають так само, як на справжньому Tesla Cyberquad.

Готова модель досить здатна, так як вона може розігнатися до 60 миль на годину (96 км / год) за 3,9 секунди і досягти максимальної швидкості 102 миль на годину (164 км / год). Звичайно, це не справжній квадроцикл від Tesla, але сам по собі він непоганий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.