Google зробила ряд доісторичних істот і історичних артефактів доступними для перегляду в доповненої реальності в своєму додатку "Мистецтво і культура". Якщо ви хочете ближче познайомитися з древнім ракоподібним камбропахікопом зі своєї вітальні, не відвідуючи, наприклад, Державний Дарвінівський музей в Москві, то це ваш шанс. А як щодо командного модуля Аполлона - 11 або місячного скафандра Ніла Армстронга?

Читайте Знай в Google News!

Оновлення надійшло у зв'язку з тим, що багато музеїв по всьому світу починають відкриватися після того, як пандемія коронавірусу змусила їх закритися. Проте в найближчому майбутньому заходи з охорони здоров'я та безпеки означають, що багато хто з них все ще не настільки доступні, як колись. Досить доповненої реальності, навіть якщо вона не може зрівнятися з почуттям благоговіння, яке ви відчуваєте при вигляді скелета синього кита довжиною 25,2 метра, підвішеного до стелі над вами в лондонському Музеї природної історії.

Google AR, google

Інші експонати включають в себе доісторичних істот, таких як Егірокассіс, а також такі об'єкти, як статуя інків, що датується 500 роком до нашої ери. Є також картини, Доступні для перегляду в доповненій реальності, такі як автопортрет Фріди Кало або "поцілунок" Густава Клімта. Після того, як ви розмістите виставку в своїй кімнаті, ви можете знімати її або фотографувати на камеру свого телефону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа дешеві китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.