Aston Martin DB5, який отримав популярність завдяки участі у фільмах про Джеймса Бонда, починаючи з "Голдфінгера" 1964 року і продовжуючи донині і прийдешній "немає часу вмирати", без сумніву є одним з найбільш впізнаваних автомобілів всіх часів.

Читайте Знай в Google News!

За оцінками, в усьому світі все ще є лише 123 авто, і один з них був вкрадений 18 липня цього року, коли він був припаркований на Хоторн-лейн, в районі Вілмслоу округу Чешир, недалеко від Манчестера, Англія.

1965 Aston Martin DB5, carscoops

Зроблено в 1965 році і оцінено понад 1 мільйон фунтів стерлінгів (1,3 мільйона доларів), він схожий на ті, що використовувалися у фільмах 007, і кожен, хто має достовірну інформацію, яка може призвести до його відновлення, будь то фотографії, відеоспостереження або відеореєстратор, або навіть прості спостереження, могли отримати винагороду в розмірі 1000 фунтів стерлінгів (1312 доларів США).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

1965 Aston Martin DB5, carscoops

“Це надзвичайно незвичайна крадіжка серед білого дня, і ми визнали, що вона має національне значення. І літні, і молоді люди пов'язані з цим класичним авто, який назавжди залишиться синонімом Джеймса Бонда", - прокоментував Ніл Томас, директор служби розслідувань AX, фахівець з боротьби з шахрайством і крадіжками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.ua, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.