Робота, відпочинок, спілкування - сьогодні їх складно уявити без телефонів. Втім, деякі з щоденних звичок просто знищують ваш смартфон. У підсумку, він прослужить вам набагато менше, і буде вимагати або повної заміни, або ж заміни акумуляторів і дисплея.

Читайте Знай в Google News!

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

1. Регулярні оновлення. Значок ваших налаштувань на вашому смартфоні постійно "горить" повідомленнями і нагадуваннями про оновлення операційної системи? В такому випадку вам точно варто оновити сервіси. Оновлення часто оптимізують роботу ОС, а також усувають помилки в безпеці.

2. Фонові програми-максимальне зло для смартфона. Смартфон постійно виконує операції, які вимагають фонові програми. На швидкість роботи пристрою це впливає негативно, так що варто від них позбутися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

3. Телефон розряджений? Дай йому відпочинок. Телефон розрядився, але як тільки ви підключили зарядний пристрій, то продовжили перегляд веб-сторінок? Так робити явно не варто. Заряджатися він буде явно довше.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

4. Очистіть екран телефону. За даними досліджень, кожен день ми торкаємося до нашої смартфона в середньому близько 2 тисяч разів на день, тому він повинен протистояти постійному натиску жирних пальців, подряпин пилу, брудній шкірі і бактеріям. Однак, протирати екран потрібно якомога частіше, особливо в період пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.иа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.иа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.