В умовах пандемії COVID-19 IFA 2020 пройде в Берліні з 3 вересня протягом двох днів. Багато компаній підтвердили свою присутність на Заході, і тепер LG представила носимий очищувач повітря PuriCare, який буде випущений під час IFA.

Читайте Знай в Google News!

Портативний очищувач повітря PuriCare включає в себе два HEPA-фільтра H13, подібних до тих, які використовуються в домашніх очищувачах повітря. З двома вентиляторами та датчиком дихання очищувач повітря дозволяє користувачам отримувати чисте та відфільтроване повітря.

Маска містить датчики, які визначають дихальний цикл і обсяг користувача і відповідно регулюють роботу двох трьохшвидкісних вентиляторів. Апарати ШВЛ автоматично прискорюються, щоб полегшити всмоктування повітря, і сповільнюються, щоб зменшити опір при видиху і полегшити дихання.

LG, gizchina

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

LG стверджує, що маска щільно прилягає до обличчя користувача, зводячи до мінімуму витік повітря навколо носа і підборіддя, тому її можна зручно носити протягом декількох годин. У масці встановлений акумулятор ємністю 820 маг, що дозволяє працювати від 2 до 8 годин в різних режимах.

Компанія також представила футляр для пристрою, в якому є ультрафіолетовий стерилізатор, що вбиває шкідливі мікроби. Чохол також заряджає акумулятор маски і відправляє повідомлення в мобільний додаток LG ThinQ на Android або iOS, коли фільтри необхідно замінити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.