BMW нещодавно підтвердила, що в її загадковому прототипі M8 немає двигуна, встановленого посередині, але у шпигунів є своя думка з цього приводу, оскільки модель розбилася сьогодні на Нюрбургрингу.

Читайте Знай в Google News!

За словами фотографів-шпигунів, які зафіксували наслідки, автомобіль "врізався в огорожу з обох сторін траси" біля ділянки Пфланцгартен на Північній петлі. Потім він зупинився на поворотах Stefan Bellof S.

Машину швидко прикрили, але видно, що у неї пошкоджені передня частина і переднє крило з боку водія. На дверях з боку водія також є вибоїни, і фотографи-шпигуни помітили "зламану передню підвіску".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водій не отримав жодних травм, але, як повідомляється, машина була пошкоджена настільки, що їй не можна було керувати.

Як ми вже повідомляли, прототип викликав здивування на початку цього тижня, коли був помічений з закритим заднім склом і повітрозабірниками там, де зазвичай знаходиться чверть скла. За чутками, це був прототип із середнім розташуванням двигуна, але у нас були сумніви, і BMW нещодавно підтвердила, що це не так.

BMW не скаже, що це за автомобіль, але вони сказали Auto Motor und Sport, що це прототип, який використовується для тестування нових компонентів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.