Вже кілька днів в мережі ходять чутки про новий концептуальному смартфоні від LG під назвою Wing. Ми вже точно знаємо, як він буде виглядати, приблизно припускаємо його технічні характеристики, але як щодо ціни? І тут все стає ще цікавіше.

Читайте Знай в Google News!

Вартість цього пристрою викликала великий інтерес у хлопців з XDA-Developers. Вони посилаються на джерела, знайомі з планами LG щодо Wing. За їхніми словами, новий смартфон буде оцінений приблизно в 1000 доларів.

Ця новина з'явилася відразу після того, як в Мережу потрапили два відеоролика, що розкривають конструкцію і роботу LG Wing. Смартфон дивує своїм зовнішнім виглядом. Він має 6,8-дюймовий основний екран і 4-дюймовий допоміжний екран.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Як не дивно, деякі видання вважають, що цінник не такий вже й божевільний. Адже зараз, за часів Galaxy Z Fold 2 і Microsoft Surface Duo, ціною від 1500 доларів і більше нікого не здивуєш, а ось така "щедра" пропозиція на досить незвичайний пристрій. Правда, з чуток, новий пристрій LG буде використовувати процесор Snapdragon 765g замість встановлених у його, так би мовити, "конкурентів" флагманських чіпів. Це точно зможе відвернути увагу потенційного покупця.

Однак це все чутки. Чекаємо офіційних заяв від корейської компанії, щоб зробити остаточну думку про новинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.