Як і всі Porsche 911, покоління 964 люблять за його класичний і простий дизайн. Цей конкретний 964 зовсім інший.

Читайте Знай в Google News!

Цей дика модифікація 964-я родом з Хизил-Саліма виглядає як 911-й, який ви очікуєте побачити в судному або апокаліптичному фільмі. У ньому відсутня безліч кузовних панелей, і якщо б він був побудований для вулиці, він би засмутив багатьох ентузіастів Porsche.

На лицьовій стороні кастомной 964 Салема відбувається велика частина дій. Зникла традиційна передня панель спортивного автомобіля, замінена спліттером в стилі гоночного автомобіля, який набагато ширше, ніж сам автомобіль. В іншому місці дизайнер створив набір тонких фар HED, але відмовився від стандартного капота автомобіля. Передні бічні панелі також були видалені, так що колеса залишаються у всіх на виду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Боки 964 відносно стандартні, за винятком нових спідниць, що сидять під дверима з вуглецевого волокна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.