У майбутніх iPhone технологія 5G буде коштувати дорого, і результат буде помітний в акумуляторному компоненті. Аналітик Мінг-Чи Куо, відомий своїми витоками інформації про продукти Apple, зазначає, що компанія перейде на більш дешеву технологію акумуляторів, щоб знизити виробничі витрати для iPhone 12 5g.

Читайте Знай в Google News!

Аналітик повідомив інвесторам TF Securities, що компанія може зменшити кількість шарів, з яких складається акумулятор, і зібрати компоненти на меншій площі. Зниження витрат на акумулятор буде помітно: iPhone 12 5G стане дешевше на 40-50%. Також читайте-iPad Air 4 з функціями iPad Pro може поставлятися з чіпсетом Apple A14 і портом USB-C.

iPhone 5C
iPhone 5C

За оцінками Куо, необхідні коригування, щоб зробити iPhone сумісним з 5G, обходяться недешево, тому Apple необхідно скорочувати витрати в міру можливості, не знижуючи при цьому рентабельності. Деталі, необхідні для адаптації до частот нижче 6 (нижче 6 ГГц), повинні коштувати від 75 до 85 доларів за iPhone, але пристрої також повинні будуть адаптуватися до міліметрових хвиль (вище 20 ГГц), а це буде коштувати від 125 до 135 доларів.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.