Очікується, що Apple випустить чотири нових iPhone серії iPhone 12, і тепер Новий звіт передбачає, що один з постачальників об'єктивів для майбутніх моделей iPhone 12, які не належать до категорії Pro, стикається з проблемами якості.

Читайте Знай в Google News!

За словами аналітика Apple Мінг-Чи Куо, Genius Electronic Optical виявила проблеми з розтріскуванням покриттів на ширококутному об'єктиві камери, призначеному для моделей iPhone 12 нижчого класу з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма. Проблема виникла під час тестування при високій температурі/високій вологості (HTHH), повідомляє MacRumors.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Тим не менш, ця проблема не вплине на графік випуску або постачання майбутнього iPhone, оскільки очікується, що інші основні постачальники Apple заповнять різницю.

Популярні новини зараз
Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.