Коли справа доходить до ноутбуків, мало хто може оскаржити перевагу Apple. З моменту дебюту в 1991 році лінійка MacBook стала одним з найбільш впізнаваних пристроїв у світі технологій, і все, від студентів коледжів до музичних художників і професіоналів індустрії, рекламували пристрій, вважаючи (абсолютно справедливо), що така річ варто бути вершиною продуктивності в дорозі. Від оригінального PowerBook до новітнього MacBook Pro ноутбуки Apple продовжували збирати натовпи.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з нещодавно витікаючими даними, найновіший macbook від технологічного гіганта, ймовірно, буде найдешевшим ноутбуком Apple на сьогоднішній день. Як припускає Forbes, " MacBook буде коштувати приблизно 799 доларів США, а 13-дюймовий MacBook Pro - приблизно 1099 доларів США. Витік цін на 200 доларів менше, ніж у MacBook Air і MacBook Pro 13 дюймів 2020 року випуску". Звичайно, 200 доларів можуть здатися не дуже великою сумою, якщо говорити про загальну ціну пристрою, але якщо врахувати, що ви купуєте, це досить приголомшливе падіння ціни.

MacBook
MacBook

Це потужний крок від Apple, особливо якщо врахувати обставини. Оскільки Covid - 19 продовжує означати невизначеність і катастрофу для багатьох компаній по всьому світу, економічний клімат залишається нестійким.

Популярні новини зараз
Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.