Ринок складних смартфонів нарешті стає реальністю в 2020 році, тепер, коли він поступово йде з "нішевого" сегмента. Тим не менш, пропозиція все ще дуже невелика, і Samsung легко перевершує будь-яку іншу компанію в цьому сегменті з серіями Galaxy Fold і Z Flip. Хоча у корейської фірми є ринок складних смартфонів, ми впевнені, що інші компанії вивчають кращий спосіб і кращий дизайн для дебюту в цьому сегменті. Oppo входить до групи китайських брендів, які хочуть взяти участь у цій зростаючій тенденції.

Читайте Знай в Google News!

Рік тому Oppo представила на виставці MWC прототип складного смартфона. Однак час йшов, а з цього нічого не з'являлося на ринку. З тих пір ми стали свідками безлічі патентів, що демонструють кілька дизайнів, з якими компанія експериментує. Сьогодні у LetsGoDigital з'явився новий патент, який розкриває смартфон у вигляді розкладачки. Насправді він виглядає як перевернутий Moto RAZR, але має досить унікальний режим визначення кута.

OPPO, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.