Google випускає оновлення для зображень Google, покликане спростити ліцензування фотографій або зображень, на які поширюється авторське право. Ця зміна може допомогти видавцям, фотографам і художникам постати перед своєю аудиторією, а також допомогти користувачам знайти зображення, які вони мають право використовувати.

Читайте Знай в Google News!

Зображення з ліцензійною інформацією, наданою видавцем, тепер будуть відображатися в результатах пошуку зі значком "ліцензований" над мініатюрою. При натисканні на це зображення відобразяться вимоги до ліцензування і посилання на те, де ви можете купити права на нього, якщо це необхідно. Ліцензіари можуть вказати посилання для покупки, яка відрізняється від сторінки, з якої було показано зображення.

Також можна буде фільтрувати результати пошуку зображень за типом прикріпленої ліцензії. Наприклад, ви можете шукати лише зображення, на які поширюється менш сувора ліцензія Creative Commons, або шукати спеціально комерційні фотографії.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Google працював з індустрією ліцензування зображень над цими новими функціями. "Ми вважаємо, що це крок до того, щоб допомогти людям краще зрозуміти природу контенту, який вони переглядають у Картинках Google, і те, як вони можуть використовувати його відповідально", - йдеться в повідомленні компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.