Схоже, в Google Maps з'явилася нова функція дороги: світлофори. Google експериментує з позначенням перехресть світлофором вже кілька місяців, але сьогодні, як вперше виявила Android Police, ця функція набуває широкого поширення.

Читайте Знай в Google News!

Підтримка світлофора Google Maps - це всього лише невеликий статичний маркер в середині перехрестя, який вказує на те, що там є світлофор. Щоб побачити світлофор, потрібно збільшити масштаб дуже близько. Як завжди, функції карти будуть залежати від набору даних Google, а зараз ми бачимо їх тільки в США. Вони з'являються при перегляді карти або навігації.

На даний момент схоже, що Google не використовує світлофори, окрім як відображати їх на карті.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Як і багато функцій Google Maps, дані світлофора передаються через сервери Google, так що функція зі світлофорами може з'явитися в найближчому оновленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.