Звичайна зупинка дорожнього руху в Массачусетсі 21 серпня привела до виявлення великомасштабної операції з незаконного обігу марихуани, коли влада виявили картель з марихуаною, десятки нелегальної зброї, мільйони доларів готівкою і, що дивно, близько 45 автомобілів, включаючи вісім екзотичних моделей і 37 інших транспортних засобів, більшість з яких, як повідомляється, є більш старими спортивними автомобілями Toyota, такими як Mk4 Supra, а також кілька BMW M3.

Читайте Знай в Google News!

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 41-річний корі а. Тейлор з Нью-Салема був заарештований 21 серпня, коли поліція штату нібито виявила 138 фунтів марихуани в фургоні, яким він керував. Вони також знайшли кастети та уніформу FedEx. Повідомляється, що Тейлор сказав офіцерам, що йому заплатили за те, щоб він отримав марихуану і доставив її людині на ім'я "Хуан". Він додав, що джерело в Каліфорнії відправило шість тюків марихуани в будинок його матері. Чоловік був доставлений в місцеву в'язницю, але незабаром був звільнений.

Після його арешту слідчі почали копатися в біографії 41-річного чоловіка і виявили незаконну операцію з марихуани, яку він проводив у колишній пожежній частині Холіока, яка була перетворена в розкішний будинок.

What a wild story! Easily 30-50 highly sought after cars, Supras, Skylines, Evos and more! The converted fire house was...

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще
Geplaatst door The Sauce Spot op Zaterdag 29 augustus 2020

Виконавши ордер на обшук у власності, влада виявила вісім екзотичних автомобілів, 24 зброї, боєприпаси, мільйони доларів готівкою і більше 50 фунтів марихуани. Gazette Net повідомляє, що в колишній пожежній частині був проведений значний ремонт високого рівня. Поліція також обшукала будинок матері Тейлора і виявила не менше 37 автомобілів у великому гаражі на території.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.