Вважається, що часта зарядка до 100 відсотків негативно позначається на роботі мобільного пристрою. Однак далеко не всі експерти згодні з цією думкою, так як виробники не сидять на місці, і покращують роботу смартфонів у всіх його аспектах.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, зарядка акумулятора веде до його знищення, але у кожного акумулятора є свій ресурс зносу, і він впливає від якості самого акумулятора, а також від використання гаджета.

Чим частіше пристрій заряджався, тим сильніше знижується його працездатність. Відзначається, що смартфони витримують в середньому 500 циклів зарядки, а далі обсяг акумулятора починає знижуватися.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає
Показати ще

Неповна зарядка (наприклад, до 60 відсотків) дійсно знижує навантаження на мобільний пристрій. У цій ситуації кількість циклів можна збільшити майже вдвічі. Однак збільшиться і частота зарядок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.