Apple випустила iOS 13.7, яка, за винятком будь-яких додаткових виправлень помилок в останній момент, ймовірно, стане останнім великим оновленням iOS, яке ми побачимо до появи iOS 14. Однак, користувачі впевнені, що можуть знадобитися деякі виправлення помилок.

Читайте Знай в Google News!

Однією з основних функцій iOS 13.7 є автономна версія функції повідомлень про виявлення COVID-19, так що саме час напяливать шапочку з фольги, щоб уникнути стеження.

Крім параної, експерти здивувалися, як швидко почали надходити скарги від людей, які встановили iOS 13.7 на свої iPhone, і наскільки різноманітні були повідомлення про проблеми.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Повідомлені проблеми варіювалися від проблем з Wi-Fi і Bluetooth, повільної продуктивності і проблем з Face ID/Touch ID. Тим не менш, деякі з них спостерігали досить серйозні проблеми з батареєю в iOS 13.6, тому ці нові проблеми можуть бути продовженням старих випусків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.