Сполучені Штати наклали ряд обмежень і санкцій на китайського гіганта Huawei, фактично заборонивши компанії вести справи з будь-якими американськими компаніями або компаніями, що використовують американські технології.

Читайте Знай в Google News!

Хоча ці санкції серйозно вплинули на Huawei, американські компанії також стурбовані можливими втратами. Однак схоже, що дії США підуть на користь іншій країні.

Згідно зі звітом SCMP, засновник Huawei Рен Чженфей сказав, що компанія збільшила свої інвестиції в Росії після того, як США в минулому році включили Huawei в список юридичних осіб.він додав, що поряд зі збільшенням російських інвестицій це розширило колектив російських вчених і підвищило зарплату російських вчених.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію
Показати ще

Компанія стала провідним брендом смартфонів у світі, скинувши Samsung. Однак компанія не зможе утримати лідируючі позиції в умовах недавніх невдач. Нові обмеження позбавили Huawei можливості виробляти власні чіпсети Kirin і закуповувати чіпсети у таких компаній, як Qualcomm.

Однак постачальники мікросхем з США, включаючи Qualcomm, намагалися отримати дозвіл на відновлення продажів Huawei. З іншого боку, Тайванський Розробник мікросхем MediaTek подав заявку на отримання ліцензії на продовження співпраці з Huawei.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.