Ресурс Xiaomi Today опублікував перелік смартфонів Xiaomi, які не оновляться до ОС Android 11. У нього входять бюджетні і найпопулярніші серед користувачів моделі. Правда, це не означає, що компанія повністю відмовиться від підтримки цих пристроїв - дрібні оновлення все ж будуть з'являтися через час.

Читайте Знай в Google News!

Отже, список пристроїв такий:

Redmi Note 7 Pro

Redmi Note 7 / 7S

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Redmi 8

Redmi 8A Dual

Redmi 8A

Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8T

Redmi Note 8

Xiaomi Mi CC9e

Xiaomi Mi Mix 3 5G

Xiaomi Mi Mix Alpha

За словами джерела цей список був оновлений 2 серпня поточного року, а тому є актуальним. До того ж, деякі з пристроїв вже зняли з виробництва, так чт компанія ними вже не займається.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.