Китайському виробничому гігантові Huawei доводиться мати справу з численними заборонами з боку американського уряду. Нещодавно змінюваний голова Huawei Го пін провів бесіду з новими співробітниками. Тема його зустрічі зі співробітниками- "не втрачайте шанс у кризовій ситуації". Го пін сказав, що Сполучені Штати створили кризу для Huawei, а також створили можливості. Він сподівається, що кожен співробітник Huawei зможе скористатися цією можливістю.

Читайте Знай в Google News!

В інтерактивному сеансі запитань і відповідей новий співробітник запитав: "у США заборонили використання мікросхем, що може вплинути на наш бізнес з виробництва мобільних телефонів. Які очікування та стратегічні цілі компанії щодо майбутнього споживчого бізнесу, особливо мобільного термінального обладнання?”.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

У відповідь Го пін відповів, що придушення Huawei з боку США почалося не зараз. "GMS була відключена в минулому році. Ми сміливо запустили систему HMS. Компанії, що виробляють мобільні телефони, дуже складно створити екосистему... але після закінчення цього року ми досягли дуже хороших результатів, що перевершили очікування. Поточне придушення чіпів Kirin викличе певні труднощі для наших терміналів, особливо для мобільних телефонів високого класу. Однак я вірю, що ми зможемо їх вирішити".

Популярні новини зараз
Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.