Gordon Murray Automotive представила T. 50 минулого місяця, і всі 100 одиниць були куплені протягом 48 годин. Тепер компанія оголосила про ще більш екстремальний варіант, який попередньо відомий як T. 50s.

Читайте Знай в Google News!

Оголошена як "гоночна версія" T. 50, модель може похвалитися "сотнями істотних змін для використання на гонках і треках".

Не дивно, що автомобіль отримав аеродинамічний вигляд, включаючи новий передній спліттер, перероблений дифузор і виступаючий плавник, що підвищує ефективність і стійкість на поворотах. Модель також має широке трикутне крило, яке працює з встановленим ззаду кулером і іншими аеродинамічними компонентами, створюючи притискну силу більше 3307 фунтів (1500 кг).

Gordon Murray Automotive T.50s , carscoops

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Крім поліпшень аеродинамічного стилю, T. 50s відмовляться від декількох аерорежимів і будуть працювати виключно в режимі високої притискної сили. Це означає, що повітроводи дифузора під днищем кузова будуть повністю відкриті, а інноваційний вентилятор автомобіля буде постійно обертатися зі швидкістю 7000 об/хв.

Гордон Мюррей каже, що зміни настільки кардинальні, що " T. 50 будуть здатні рухатися догори ногами і можуть робити це всього зі швидкістю 175 миль на годину (282 км / год)".

Виробництво буде обмежено до 25 одиниць, але більше половини з них вже продано, незважаючи на те, що їх вартість до податків склала 3,1 мільйона фунтів стерлінгів (4,1 долара США).

Gordon Murray Automotive T.50s , carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.