Експерти каналу CNET провели цікаве тестування смартфонів Apple-iPhone 11 і 11 Pro. Вони завантажили пристрої на 8 місяців під воду, щоб подивитися, що станеться зі смартфонами. Втім, результати можна побачити на відео, а ми розповімо, чому тест проходив в кілька етапів.

Читайте Знай в Google News!

Перший етап передбачав занурення на глибину 4 метри на 30 хвилин. Цей тест iPhone 11 і 11 Pro пройшли дуже добре. ДО РЕЧІ, Apple обіцяє безпечне занурення тільки на 2 метри протягом півгодини. Втім, якщо ваш iPhone потоне під водою, гарантія Apple на цей випадок не поширюється, так що краще не випробовувати долю.

На другому етапі Смартфони завантажили на 30 хвилин на глибину 8 метрів. Цей етап Смартфони теж пройшли без проблем.

На третьому етапі відбувалося занурення на 12 метрів. Під час цього тесту екран iPhone 11 Pro раптово переключився з секундоміра на іншу вкладку "годинник". Однак, після просушування Смартфони зберегли працездатність, тільки звук став приглушеним. Втім, динаміки на цьому тесті не особливо потрібні були.

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ
Показати ще

Далі експерти перейшли до 4 етапу. Він передбачав занурення iPhone 11 і 11 Pro у воду на 8 місяців. Дивно, але Смартфони змогли вижити і після такого випробування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.